Finswingersin Esittely

Arvot muuttuvat... ja vain dinosaurukset jäävät jälkeen.

Arvot ja käsitykset rakkaudesta ovat jatkuvassa muutoksessa. Reilusti yli puolet miehistä ja lähes puolet naisista pettävät kumppaniaan. Miksi antaa tämän pilata parisuhdetta? Jokainen nainen tai mies haluaisi rakastella itselleen sopivan miehen tai naisen kanssa, jos kemia pelaa ja tilaisuus tulee... Ja tilaisuuksia on, pikkujouluissa, ravintolassa tai vaikkapa maitokaupassa. Yritys omistaa toista ihmistä johtaa päinvastaiseen tulokseen: rakkaus kärsii ja sitten loppuu eikä kumppania saada estettyä pettämästä. Luottamuksen pettäminen johtaa eroon. Sen sijaan puolison vaihtelutarpeiden hyväksyminen voi tehdä ihmeitä. Olisiko esimerkiksi joskus tehnyt mieli jakaa parisänky tai vaikkapa hotellihuone kolmannen pyörän, tai vaikkapa toisen parin kanssa? Kaiken voi tehdä päivänvalossa kunhan uskaltaa myöntää kumppanille mahdollisuuden pieneen seikkailuun, ja nyt kaikki tämä onnistuu Finswingers-palvelun kautta luottamuksella helposti ja turvallisesti.

Finswingers on suomalainen seuranhakuyhteisö aikuisille, jossa voitte helposti ja anonyymisti etsiä ja tutustua toisiin samanhenkisiin pariskuntiin tai yksittäiseen ihmiseen. Löydettyänne sopivantuntuisen pariskunnan tai henkilön voitte helposti yhdessä aloittaa lähemmän kanssakäymisen palvelun välityksellä. Se mihin peli johtaa riippuu pelaajista.

Valokuvat

Palvelu mahdollistaa valokuvien jakamisen muiden käyttäjien kesken. Voimakas erootinen kokemus ja lataus saadaan aikaan jo muiden valokuvia katsomalla. Parinvaihdon huumaan pääsee käsiksi ensin valokuvien kautta. On hyvä muistaa; Kun laitat kuvia muiden nähtäväksi palveluun, kuvissa esiintyvä henkilöt eivät saa olla tunnistettavissa, sekä kuvissa esiintyviltä henkilöiltä pitää olla suostumus kuvien julkaisuun palvelussa.

Juhlat ja tapaamiset

Finswingersi palvelun juhlia ja tapaamisia järjestetään suomen suurimmissa kaupungeissa

Swingers-palvelun tapahtumista tiedotetaan erikseen palvelun käyttäjille.

Liity sinäkin Finswingersiin

Usein kysytyt kysymykset