Finswingersin Esittely

Arvot muuttuvat... ja vain dinosaurukset jäävät jälkeen.

Arvot ja käsitykset rakkaudesta ovat jatkuvassa muutoksessa. Reilusti yli puolet miehistä ja lähes puolet naisista pettävät kumppaniaan. Miksi antaa tämän pilata parisuhdetta? Jokainen nainen tai mies haluaisi rakastella itselleen sopivan miehen tai naisen kanssa, jos kemia pelaa ja tilaisuus tulee... Ja tilaisuuksia on, pikkujouluissa, ravintolassa tai vaikkapa maitokaupassa. Yritys omistaa toista ihmistä johtaa päinvastaiseen tulokseen: rakkaus kärsii ja sitten loppuu eikä kumppania saada estettyä pettämästä. Luottamuksen pettäminen johtaa eroon. Sen sijaan puolison vaihtelutarpeiden hyväksyminen voi tehdä ihmeitä. Olisiko esimerkiksi joskus tehnyt mieli jakaa parisänky tai vaikkapa hotellihuone kolmannen pyörän, tai vaikkapa toisen parin kanssa? Kaiken voi tehdä päivänvalossa kunhan uskaltaa myöntää kumppanille mahdollisuuden pieneen seikkailuun, ja nyt kaikki tämä onnistuu Finswingersin kautta luottamuksella!

Finswingers on suomalainen seuranhakuyhteisö, jossa voitte helposti ja anonyymisti etsiä ja tutustua toisiin samanhenkisiin pariskuntiin. Löydettyänne sopivantuntuisen pariskunnan voitte helposti yhdessä aloittaa lähemmän kanssakäymisen, jonka jälkeen vain kaikki on mahdollista!

Bileet

Finswingersin eroottis-sävytteisiä yksityisiltamia järjestetään suomen suurimmissa kaupungeissa, joissa on mahdollisuus tavata saman henkisiä pariskuntia.

Swingers-iltamista tiedotetaan erikseen sivuston bileosiossa.

Liity sinäkin Finswingersiin

Usein kysytyt kysymykset