Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia ylläpidolta usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli olet kiinnostunut osallistumisesta bileisiimme, tutustu myös bileohjeisiin.

• Keitä on Finswingersin jäseninä?

Emme luonnollisestikaan paljasta jäsentemme identiteettiä ulkopuolisille, eikä ylläpito sitä tiedäkään. Sivustomme kautta tai bileissämme tosin voit toki tutustua henkilökohtaisesti useisiinkin heistä. Jäsenistömme muodostuu pariskunnista, sekä naisista ja miehistä, jotka ovat kiinnostuneita parinvaihdosta, ryhmäseksistä tai esim. kolmannesta pyörästä. Jäsenistömme on pääsääntöisesti (yli 90%) Suomesta, mutta muutama ulkosuomalainenkin joukkoon mahtuu.

• Jos liityn Finswingersiin, saavatko muut selville henkilöllisyyteni?

Kts. edellinen kysymys. Muut saavat sinusta tai teistä pariskuntana selville juuri sen, minkä itse haluatte paljastaa.

• Jos liityn jäseneksi, onko Finswingersistä mahdotonta erota?

On ymmärrettävää, että sisu saattaa mennä kaulaan. Jäsen voi halutessaan erota palvelusta milloin tahansa. Tällöin poistujan jäsentiedot poistetaan Finswingersistä. Huomaa myös, että jäsenmaksumme ei ole automaattisesti uudistuva, joten jäsenyyttäsi ei jatketa automaattisesti jäsenmaksusi umpeuduttua, ellet itse suorita jäsenmaksua uudelleen.

• Miksi Finswingersissä on jäsenmaksu, internetissähän on kaikki ilmaista?

Ei internetissä ole juurikaan mitään ilmaista, mutta monissa palveluissa maksut kerätään mainostajilta. Jäsenmaksun ansiosta lähes kaikki jäsenemme ovat sikäli poikkeavia internet-deittaajia, että he ovat tosissaan. Säästää kaikkien aikaa, kun paikalla eivät aina ole monista "ilmaisista" palveluista tutut "Heidi 18/DD" (= Kalevi, 15v, koululainen) tai "Ville 30cm" (= Viljami, 42v, paha itsetunto-ongelma pienestä peniksestä). Maksullisuuden ansioista meidän ei myöskään tarvitse myydä mainontaa, tai luovuttaa sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita mainostajille.

• Jos luovutan sähköpostiosoitteeni tai puhelinnumeroni, niin mitä törkeyksiä lähetätte minulle?

Finswingersiin ei tarvitse välttämättä sähköpostia tai matkapuhelinta. Suosittelemme kuitenkin, että rekisteröit jommankumman tai molemmat jäsentunnuksellesi. Finswingers ei sinulle lähetä viestejä, mutta voit halutessasi ohjata yhteydenotot muilta jäseniltä antamaasi sähköpostiin. Osoitettasi tai numeroasi ei välitetä muille jäsenille (ellet itse tosin päätä)

• En ole pariskunta. Voinko liittyä jäseneksi?

Jäseneksi nettisivustolle pääsevät myös yksinäiset naiset ja miehet. Vaatimuksena on kuitenkin täysi-ikäisyys.

• Kuinka usein Finswingers järjestää bileitä?

Bileitä järjestetään noin kerran kahdessa kuukaudessa. Ravintolailtojen lisäksi järjestämme jäsenristeilyjä, sekä mökkibileitä. Bileittemme aikataulut ja ennakkotiedot julkaisemme internet-sivustollamme vain jäsenistöllemme.

• Ketkä pääsevät bileisiin?

Bileisiin hyväksymme pariskunnat ja yksinäiset naiset. Yksinäisiä miehiä emme kuitenkaan ota mukaan (koska muuten bileissä kävisi vain yksinäisiä miehiä). Bileisiin osallistuminen on maksullista; ravintolatapaamisissa lipun hinta on noin 50 euroa/pariskunta (tai yksittäinen osallistuja), risteily- ja mökkibileissä lisäksi matka- tai majoitusmaksu.

• Saako Finswingersistä maksullista seksiä?

Ei. Finswingers ei itse myy seksiä, ja jäsen, jonka todetaan sitä yrittävän myydä/ostaa Finswingersin kautta, poistetaan jäsenistöstämme. Finswingers on seuranhakupalvelu.

• Pääsenkö varmasti harrastamaan seksiä / ryhmäseksiä / parinvaihtoa, jos liityn?

Emme tietenkään voi taata, että sinulla tai teillä käy nk. "flaksi". Finswingers tarjoaa edellytykset, mutta onnistuminen on itsestäsi kiinni. Finswingers-seuranhaussa toimivat samat lainalaisuudet kuin elämässä yleensä, eli käyttäymällä fiksusti ja toisia kunnioittaen pääse pitkälle. Useampikin jäsenemme on saamamme palautteen mukaan onnistunut löytämään etsimänsä ystäväpariskunnan, kolmannen pyörän tai muita jännittäviä kokemuksia.

• Kuka ylläpitää Finswingersiä?

Finswingers-palvelun tarjoaja on Fiamax Oy. Alunperin jo 1990-luvulla perustettu Finswingers järjesti pelkästään ravintolatapaamisia. Finswingers-internetyhteisö avattiin vuonna 2004.

• Miten voin estää perheemme alaikäisiltä Finswingersin käytön?

Sivustomme on merkitty ICRA-tunnuksilla, joiden avulla tunnuksia tukevat selainten lapsilukot osaavat estää Finswingersin käytön. ICRA:n tunnuksia tukevia selainten lapsilukkoja on saatavana useita, myös ilmaisia. Tämän lisäksi suosittelemme (ei pelkästään Finswingersin vuoksi) palvelunumeroestojen (17-alkuiset viihdepalvelut) käyttöönottoa alaikäisten hallussa oleviin matkapuhelinliittymiin. Estopalvelun saat matkapuhelinoperaattoriltasi ja se estää palvelumaksujen suorittamisen matkapuhelimella