Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia ylläpidolta usein kysyttyihin kysymyksiin.

• Kuka palvelua käyttää?

Emme luonnollisestikaan paljasta palvelun käyttäjien identiteettiä ulkopuolisille, eikä ylläpito sitä tiedäkään. Palvelun kautta tai juhlissa/tapaamisissa tosin voit toki tutustua henkilökohtaisesti useisiinkin heistä. Palvelun käyttäjät muodostuu pariskunnista, sekä naisista ja miehistä, jotka ovat kiinnostuneita parinvaihdosta, kolmannesta pyörästä sekä käyttäjistä jotka haluavat julkaista omia kuviaan muiden nähtäväksi. Palvelun käyttäjät on pääsääntöisesti (yli 90%) Suomesta.

• Jos avaan palvelun, saavatko muut selville henkilöllisyyteni?

Kts. edellinen kysymys. Muut palvelun käyttäjät saavat sinusta tai teistä pariskuntana selville juuri sen, minkä itse haluatte paljastaa. Palvelussa saa julkaista vain sellaisia kuvia missä kuvissa olevia henkilöitä ei voi tunistaa.

• Miten suljen palvelun?

Seuranhakupalvelun voi halutessaan lopettaa milloin tahansa. Tällöin palvelun käyttäjän kaikki tiedot poistetaan palvelusta.

• Sähköpostiosoitteen käyttö?

Palvelunkäyttöön ei tarvitse välttämättä sähköpostia. Suosittelemme kuitenkin, että rekisteröit sähköpostin käyttätunnuksellesi. Finswingers ei sinulle lähetä viestejä, mutta voit halutessasi ohjata yhteydenotot muilta käyttäjiltä antamaasi sähköpostiin. Sähköpostiosoitettasi ei välitetä muille käyttäjille (ellet itse tosin päätä)

• En ole pariskunta. Voinko käyttää palvelua?

Palveluna voi käyttää myös yksinäiset naiset ja miehet sekä naisparit ja miesparit. Vaatimuksena on kuitenkin täysi-ikäisyys.

• Kuinka usein Finswingers järjestää tapahtumia ja juhlia?

Tapahtumia järjestetään noin kerran kahdessa kuukaudessa. Ravintolailtojen lisäksi on muun muassa risteilyjä. Tapahtumien aikataulut ja ennakkotiedot julkaisemme internet-sivustollamme vain palvelun käyttäjille. Palvelun käyttäjät järjestävät myös omia tapahtumia ja kokoontumisia. Näistä tapahtumista käyttäjät ilmoittavat valitsemilleen käyttäjille. Finswingers ei ole osallisena käyttäjien järjrstämissä tapaamisissa tai tapauhtumissa.

• Ketkä pääsevät juhliin tai tapahtumiin?

Juhliin tai tapahtumiin voivat osallistua pariskunnat ja yksinäiset naiset sekä naisparit. Yksinäisillä miehillä ei ole mahdollista osallistua tapahtumiin ja juhliin. Yksinäiset miehet voivat olla käyttäjinä seuranhakupalvelussa ja tätä kautta hakea seuraa. Juhliin ja tapahtumiin osallitujan pitää olla finswingers seuranhakupalvelun rekisteröitynyt käyttäjä.

• Finswingers seuranhakupalvelussa masullisten palveluiden markkinoiti on kiellettyä?

Seuranhakupalvelussa on kiellettyä markkonida maksullisia tuotteita tai palveluita. Ilmoitukset jotka viittaavat maksulliseen seksiin poistetaan palvelusta ilman erillistä ilmoitusta. Epäillyttävistä ilmoituksista pyydämme ottamaan yhteyttä ylläpitoon.

• Finswingers seuranhakupalvelun historia?

Palvelun sisällön tuottaa palvelun käyttäjät omilla ilmoituksillaan ja kuvillaan. Alunperin jo 1990-luvulla Finswingers henkinen yhteisö järjesti pelkästään ravintolatapaamisia. Tekniikan kehittyessä Finswingers-seuranhakupalvelu avattiin vuonna 2004.