Liity Jäseneksi

Finswingersiin voit liittyä jäseneksi joko yksinäisenä henkilönä, tai pariskuntana. Jäsenyyden edellytyksenä on täysi-ikäisyys, jäsenmaksun suorittaminen, sekä sitoutuminen palvelun ehtojen noudattamiseen.

Jäsenmaksumme voit maksaa joko vuosimaksuna (39 EUR), tai kuukausimaksuna (14 EUR). Jäsenmaksu suoritetaan rekisteröitymisen jälkeen, eikä maksua veloiteta erikseen uudelleen ilman sinun nimenomaista suostumustasi. Maksun voit suorittaa nettipankilla (Nordea, Danske ja OP) tai puhelinlaskulla.

Rekisteröidy täyttämällä oheinen lomake. * merkityt kentät ovat pakollisia.hahmontunnistus

Syötä oheisessa kuvassa näkyvät kuusi kirjainta allaolevaan kenttään. Tällä estämme koneellisesti tehdyt rekisteröitymiset. Mikäli kirjaimet eivät näy selkeästi, lataa sivu uudelleen.

Valitse itsellesi jäsentunnus. Tunnuksen tulee sisältää 4-20 merkkiä. Tunnuksessa sallittuja merkkejä ovat pienet kirjaimet, numerot, sekä merkit ! & * + - /
Huomaa, että jäsentunnusta ei voi vaihtaa rekisteröitymisen jälkeen, ja jäsentunnuksesi voi nähdä kuka tahansa jäsenistämme.

Voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.

Valitse itsellesi salasana. Salasanan tulee olla vähintään 4 merkkiä. Salasanassa voit käyttää sekä pieniä, että isoja kirjaimia.

Toista valitsemasi salasana. Tällä varmistamme, että salasanassasi ei ole kirjoitusvirheitä.


hyväksyn ehdot

Vahvista, että olet lukenut palvelun ehdot, ja että sitoudut niiden noudattamiseen.

Jos sinulla on Finswingersin kokeilukoodi, syötä se tähän kenttään.