Avaa palvelu nyt

Finswingers seuranhakupalvelun käyttäjiltä; Pariskunnilta, naispareilta, yksittäisiltä naisilta ja yksittäisiltä miehiltä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Seuranhakupalvelun kuukauden rajaton käyttöoikeus 9 EUR. Avaa palvelu nyt helposti ja nopeasti. Luo/kirjoita omat henkilökohtaiset tunnukset palveluun.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä. (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Avaa palvelu täyttämällä oheinen lomake. * merkityt kentät ovat pakollisia.hahmontunnistus

Syötä oheisessa kuvassa näkyvät kuusi kirjainta allaolevaan kenttään. Tällä estämme koneellisesti tehdyt rekisteröitymiset. Mikäli kirjaimet eivät näy selkeästi, lataa sivu uudelleen.

Valitse itsellesi jäsentunnus. Tunnuksen tulee sisältää 4-20 merkkiä. Tunnuksessa sallittuja merkkejä ovat pienet kirjaimet, numerot, sekä merkit ! & * + - /
Huomaa, että jäsentunnusta ei voi vaihtaa rekisteröitymisen jälkeen, ja jäsentunnuksesi voi nähdä kuka tahansa jäsenistämme.

Voimassaoleva sähköpostiosoitteesi.

Valitse itsellesi salasana. Salasanan tulee olla vähintään 4 merkkiä. Salasanassa voit käyttää sekä pieniä, että isoja kirjaimia.

Toista valitsemasi salasana. Tällä varmistamme, että salasanassasi ei ole kirjoitusvirheitä.


hyväksyn ehdot

Vahvista, että olet lukenut palvelun ehdot, ja että sitoudut niiden noudattamiseen.

Jos sinulla on Finswingersin kokeilukoodi, syötä se tähän kenttään.