Salasana tai jäsentunnus unohtunut?

Mikäli et muista salasanaasi tai jäsentunnustasi, Finswingersin ylläpito voi toimittaa salasanasi ja jäsentunnuksesi tämän sivun kautta. Täytä pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voimme varmistaa salasanasi luovuttamisen oikealle henkilölle. Jos emme voi varmistua antamillasi tiedoilla sinun olevan antamasi jäsentunnuksen rekisteröinyt henkilö, emme luovuta sinulle uutta salasanaa. Tällöin sinun on rekisteröidyttävä uudelleen.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia, mutta on suotavaa syöttää kaikken kenttien tiedot. Mikäli tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

hahmontunnistus

Syötä oheisessa kuvassa näkyvät kuusi kirjainta allaolevaan kenttään. Tällä estämme koneellisesti tehdyt salasanan tilaukset. Mikäli kirjaimet eivät näy selkeästi, lataa sivu uudelleen.

Sähköpostiosoitteesi * Anna jäsentunnuksellesi rekisteröity sähköpostiosoite. Mikäli et ole rekisteröinyt sähköpostiosoitetta, anna kuitenkin sellainen sähköpostiosoite, johon voimme toimittaa uuden salasanan, tai kysyä sinulta lisätietoja.
Vertaamme tätä osoitettasi jäsentunnuksesi viimeisiin kirjautumistietoihin
Anna jäsentunnuksellesi rekisteröity puhelinnumero
Koko tunnus, tai muistamasi osa jäsentunnuksesta.
Ajankohta, jolloin jäsentunnus on rekisteröity